promdesign © 2018
Адрес: Украина, Харьковская область Харьков, 61000
Телефоны:(066) 040-03-68
  • 1$ = 39.60 UAH
  • 1€ = 42.90 UAH

Текстильний плоттер Roland Texart RT-640

ПромДизайн Текстильний плоттер Roland Texart RT-640 Купить Текстильний плоттер Roland Texart RT-640

Принтер RT-640 - це ідеальне рішення для підприємств, які шукають можливість почати використовувати сублімаційний друк для виробництва одягу (в тому числі спортивної), легких вивісок, текстилю, елементів декору, рекламно-інформаційних товарів та інших прибуткових видів продукції. Високотехнологічний принтер RT-640 для сублімації відрізняється продуктивністю, простотою в експлуатації, вигідною ціною і чудовою якістю виробів, що виготовляються, тому допоможе підприємствам успішно вийти на ринок друкованої текстильної продукції.

Ідеальне рішення для сублімації

Texart RT-640 - це високотехнологічна машина для сублімації, призначена для ефективного і зручного виробництва різної продукції, від тканинних банерів і брендованої одягу до рекламно-інформаційних виробів і товарів для інтер'єрного дизайну. Рішення Texart від Roland DG включає в себе принтер Texart, чорнило Texart, RIP-програму ErgoSoft Roland edition і доступні як опція допоміжні приналежності (наприклад, трансферна папір), які дозволяють спростити і вдосконалити виконання друку такого типу.

Висока швидкість виробництва і точне відстеження процесу друку

Простий в експлуатації принтер RT-640 забезпечує високу швидкість і точність друку. Автоматичний регулятор подачі і система підмотки забезпечують рівномірний натяг оброблюваних матеріалів і запобігають перекіс трансферної паперу, а потужна вакуумна система розправляє її для нанесення друку. Результатом є висока точність виконання операцій - від чудової деталізації друкованих зображень до якісно змотаного, готового до нанесення термотрансферного друку рулону на пристрої підмотці. Коли в основному пакеті закінчується чорнило, інноваційна система Roland автоматично перемикається на запасний пакет, що дозволяє використовувати до 2000 куб. см чорнила кожного кольору в режимі CMYK. ПО ErgoSoft Roland Edition RIP і додаток Roland Printer Assist для iPad спрощують управління виробничим процесом.

Ідеальне рішення для сублімації

Texart RT-640 - це високотехнологічна машина для сублімації, призначена для ефективного і зручного виробництва різної продукції, від тканинних банерів і брендованої одягу до рекламно-інформаційних виробів і товарів для інтер'єрного дизайну. Лінійка Texart від Roland DG включає в себе принтери серії Texart, чорнило Texart і ПО ErgoSoft Roland edition RIP. Додайте до цього термопрес, і у вас буде все необхідне для того, щоб почати комерційну діяльність в сфері сублімації.

 

Артикул: 9000002042 4.8 из 5, основываясь на 89 отзывов грн.587 ПромДизайн В наличии!Заказать сейчас!
Текстильний плоттер Roland Texart RT-640

  • Код товару: 9000002042
  • Доступність: ✔   На складі
  • 587 730.00 грн./шт

  • Оптова ціна:587 730.00 грн.
шт
Сума: 0.00 грн.


Функціональні можливості сублимаційного принтера Texart RT-640

Різноманітність можливостей для розвитку вашого бізнесу

Друк сублімації - це простий і доступний спосіб виробництва продукції і створення виробів індивідуального дизайну. За допомогою принтера RT-640 і термопресса можна виконувати друк на трансферному папері і наносити термотрансферні зображення на різні тканини, заготовки продукції і матеріали для сублімаційного переносу, в числі яких:

поліестерові тканини ,металеві панелі, кераміка з покриттям, лайкра і еластичні матеріали, мембранні тканини, спортивні товари, чохли для мобільних пристроїв багато іншого!

Високоякісне чорнило в 4- або 8-кольоровий конфігурації, а також чорнило флюоресцентних кольорів

Сублімаційний принтер Texart RT-640 може наносити друк чорнилом 4-х або 8-ми кольорів. 


Використання чорнила Texart в 4-кольоровому (CMYK) режимі дозволяє створювати деталізовані зображення з насиченими кольорами і глибокими відтінками чорного. У 8-кольоровому (CMYKLcLmOrVi) режимі з додаванням помаранчевих і фіолетових чорнила можна створювати багату палітру з яскраво-червоними, насиченими помаранчевими і глибокими фіолетовими відтінками, в той час як світло-блакитні і світло-пурпурові чорнила допомагають передати при друку плавні колірні переходи і тілесні відтінки. Крім того, для виготовлення різних видів одягу (в тому числі спортивної) і ефектних легких вивісок можна використовувати флюоресцентні чорнила Texart жовтого і рожевого кольору.

В системі Roland для подачі чорнила використовуються герметичні пакети обсягом 1000 куб. см, що дозволяє виготовляти великі партії продукції. Якщо під час роботи в 4-кольоровому режимі (CMYK) в основному пакеті закінчується чорнило, ця система автоматично перемикається на запасний пакет, забезпечуючи можливість використовувати до 2 літрів чорнила кожного кольору.


Система підмотки і високоточного відстеження обробки матеріалів

RT-640 оснащений блоком підмотки TU3, який забезпечує стабільність і безперервність друку, а також регулятором подачі, що дозволяє домогтися рівномірного натягу і відсутності перекосів оброблюваного матеріалу. Система TU3 включає в себе розташований спереду валик і пристрій підмотки з контролем натягу, що оптимізує процес подачі матеріалів і відстеження їх обробки. Основні функціональні можливості цієї системи: опорна конструкція, що витримує рулони матеріалу вагою до 50 кг, плаваючий валик для спрощення процесу підмотки, автоматичний висновок матеріалу, автоматичне змотування матеріалу і обертається шпиндель для зменшення опору матеріалів і забезпечення бездоганної точності подачі.

ErgoSoft по праву вважається кращою RIP-програмою для сублімації і друку по текстилю. Програма ErgoSoft Roland Edition 2 спеціально розроблена для використання з принтерами XT-640 і RT-640 у всіх режимах кольору.

  • Підходить для більшості стандартно використовуваних тканин при виконанні різних видів друку в різних режимах.
  • Растрова обробка зображень виконується на 40% швидше, що підвищує точність нанесення чорнила і якість друкованих зображень.
  • 8 одночасно задіяних RIP-серверів забезпечують оптимальну обробку растрових зображень при виконанні декількох робочих завдань.
  • Ефективний контроль кольору завдяки функції заміни кольорів, яка дозволяє знайти наявні спотові канали в файлах EPS / PDF і PSD / TIFF.
  • Створюйте або імпортуйте роздруковуються колекції кольорових зразків зі спеціалізованих або стандартних бібліотек, таких як FOGRA і Pantone®.
  • Функція Step & Repeat дозволяє копіювати зображення, а також розміщувати повторювані зображення без проміжків, що забезпечує бездоганний результат і максимально ефективну витрату матеріалу.
  • Можливість створювати необмежену кількість «гарячих» папок дозволяє виконувати робочі завдання декількома користувачами.
  • Розрахунок вартості виконання робіт та інші корисні виробничі функції.

Оптимізована друкуюча головка - запорука виняткової продуктивності і високої якості продукції

Завдяки технології контролю послідовності виконання операцій техобслуговування функціональна 8-канальна друкуюча головка сприяє ефективному використання чорнил, тим самим знижуючи експлуатаційні витрати і забезпечуючи високу якість друку. Друкуюча головка принтера RT-640 завдає чорнило краплями семи різних розмірів, що дозволяє рівномірно наносити кольору і створювати плавні колірні переходи.

Ефективне управління принтером за допомогою програми Roland Printer Assist

За допомогою безкоштовного додатку Roland Printer Assist для iPad ви можете постійно стежити за рівнем чорнила і станом зливний ємності, а також отримувати повідомлення в разі необхідності заміни витратних деталей. Ви можете дистанційно керувати одним або декількома принтерами RT-640 за допомогою планшета.

Використовуючи додаток Roland Printer Assist, доступне для завантаження на Apple App Store, і перебуваючи всередині мережі, в якій працює принтер, користувачі можуть дистанційно керувати його основними функціями, такими як включення / вимикання, тестова друк і очищення. Такі процеси, як ручна очистка і заміна деталей, супроводжуються докладними схемами, які допоможуть вам з легкістю виконати всі необхідні процедури технічного обслуговування.

Дистанційне керування роботою сублимационного принтера Texart RT-640

З гарантією RolandCare

RT-640, розрахований на багаторічне надійне функціонування (навіть при виконанні найскладніших поліграфічних задач), також покривається гарантією Original RolandCare терміном на один рік *.

Компанія Roland DG відома своїми довговічними, високопродуктивними машинами, надійне функціонування яких підкріплюється першокласним сервісним обслуговуванням. Дане обслуговування включає в себе спеціалізовану технічну підтримку, а також доступ до відео і можливість отримання безкоштовних оновлень програмного забезпечення Roland протягом всього терміну служби обладнання.

Міжнародні сертифікати Roland DG про відповідність стандартам ISO - це гарантія високої якості продукції та послуг нашої компанії.


Можливості використання сублимационного принтера Texart RT-640

Сьогодні галузь сублімації динамічно розвивається, тому при виборі відповідного струминного принтера для виробництва термотрансферної графіки простота експлуатації і функціональні можливості так само важливі, як ефективність і якість продукції, що виготовляється. Саме цим і відрізняється Texart ™ RT-640. Завдяки чорнилам Texart SBL3, передової технології управління процесом друку, ефективному програмному забезпеченню ErgoSoft Roland Edition Textile RIP, можливості використовувати чорнило 4 або 8 кольорів і багатьом іншим перевагам, RT-640 забезпечує неперевершено високу якість друку на широкому різноманітті матеріалів.

Друк сублімації, виконана на принтері Texart RT-640 - Легкі вивіски


Прості легкі вивіски

Якщо ви не перебуваєте на робочому місці, ви можете дистанційно керувати роботою сублимаційного принтера RT-640 за допомогою планшета, використовуючи Roland Printer Assist. RT-640 працює з чорнилом в чотирьох або восьмикольорової конфігурації, що дозволяє виготовляти приголомшливо деталізовану графіку. Додаючи помаранчеві і фіолетові чорнила, можна створювати широке різноманіття красивих відтінків. Банери, виставкова графіка, прапори і багато іншого - можливості виробництва легких вивісок практично безмежні.

Жорсткі матеріали

Незалежно від того, на які жорсткі матеріали ви хочете нанести сублімаційний друк, RT-640 допоможе вам впоратися з поставленим завданням. Цей принтер здатний обробити широкий спектр виробів - від сноубордів і скейтборду до виготовленої на замовлення декорованого плитки і рекламно-інформаційної продукції. Яскраві кольори, насичені відтінки чорного, плавні колірні переходи і виняткова деталізація зображень - все це не проблема для принтера RT-640, завдяки його високотехнологічної восьмиканальної друкуючій голівці, ПО ErgoSoft Roland Edition RIP і спеціалізованим чорнила Texart для сублімації.

Графіка на одязі

Ви можете пропонувати вашим клієнтам ще більш різноманітний одяг з високоякісними термотрансферним зображеннями, оскільки RT-640 легко виконує друк на таких виробах, як спортивна форма, виготовлені на замовлення головні убори, сумки і т. Д. Виведіть процес друку по текстилю на абсолютно новий рівень .

найвища надійність

Неперевершена надійність. Виняткові виробничі можливості. Першокласне технічне обслуговування і підтримка клієнтів від компанії Roland DG. Використовуючи сублімаційний принтер RT-640, ви можете створювати високоякісну автомобільну графіку, наприклад, елементи оббивки салону, аксесуари індивідуального дизайну і виготовлення на замовлення матеріали для рестайлінгу.


Принтер RT-640 - це ідеальне рішення для підприємств, які шукають можливість почати використовувати сублімаційний друк для виробництва одягу (в тому числі спортивної), легких вивісок, текстилю, елементів декору, рекламно-інформаційних товарів та інших прибуткових видів продукції. Високотехнологічний принтер RT-640 для сублімації відрізняється продуктивністю, простотою в експлуатації, вигідною ціною і чудовою якістю виробів, що виготовляються, тому допоможе підприємствам успішно вийти на ринок друкованої текстильної продукції.

Ідеальне рішення для сублімації

Texart RT-640 - це високотехнологічна машина для сублімації, призначена для ефективного і зручного виробництва різної продукції, від тканинних банерів і брендованої одягу до рекламно-інформаційних виробів і товарів для інтер'єрного дизайну. Рішення Texart від Roland DG включає в себе принтер Texart, чорнило Texart, RIP-програму ErgoSoft Roland edition і доступні як опція допоміжні приналежності (наприклад, трансферна папір), які дозволяють спростити і вдосконалити виконання друку такого типу.

Висока швидкість виробництва і точне відстеження процесу друку

Простий в експлуатації принтер RT-640 забезпечує високу швидкість і точність друку. Автоматичний регулятор подачі і система підмотки забезпечують рівномірний натяг оброблюваних матеріалів і запобігають перекіс трансферної паперу, а потужна вакуумна система розправляє її для нанесення друку. Результатом є висока точність виконання операцій - від чудової деталізації друкованих зображень до якісно змотаного, готового до нанесення термотрансферного друку рулону на пристрої підмотці. Коли в основному пакеті закінчується чорнило, інноваційна система Roland автоматично перемикається на запасний пакет, що дозволяє використовувати до 2000 куб. см чорнила кожного кольору в режимі CMYK. ПО ErgoSoft Roland Edition RIP і додаток Roland Printer Assist для iPad спрощують управління виробничим процесом.

Ідеальне рішення для сублімації

Texart RT-640 - це високотехнологічна машина для сублімації, призначена для ефективного і зручного виробництва різної продукції, від тканинних банерів і брендованої одягу до рекламно-інформаційних виробів і товарів для інтер'єрного дизайну. Лінійка Texart від Roland DG включає в себе принтери серії Texart, чорнило Texart і ПО ErgoSoft Roland edition RIP. Додайте до цього термопрес, і у вас буде все необхідне для того, щоб почати комерційну діяльність в сфері сублімації.

 


Функціональні можливості сублимаційного принтера Texart RT-640

Різноманітність можливостей для розвитку вашого бізнесу

Друк сублімації - це простий і доступний спосіб виробництва продукції і створення виробів індивідуального дизайну. За допомогою принтера RT-640 і термопресса можна виконувати друк на трансферному папері і наносити термотрансферні зображення на різні тканини, заготовки продукції і матеріали для сублімаційного переносу, в числі яких:

поліестерові тканини ,металеві панелі, кераміка з покриттям, лайкра і еластичні матеріали, мембранні тканини, спортивні товари, чохли для мобільних пристроїв багато іншого!

Високоякісне чорнило в 4- або 8-кольоровий конфігурації, а також чорнило флюоресцентних кольорів

Сублімаційний принтер Texart RT-640 може наносити друк чорнилом 4-х або 8-ми кольорів. 


Використання чорнила Texart в 4-кольоровому (CMYK) режимі дозволяє створювати деталізовані зображення з насиченими кольорами і глибокими відтінками чорного. У 8-кольоровому (CMYKLcLmOrVi) режимі з додаванням помаранчевих і фіолетових чорнила можна створювати багату палітру з яскраво-червоними, насиченими помаранчевими і глибокими фіолетовими відтінками, в той час як світло-блакитні і світло-пурпурові чорнила допомагають передати при друку плавні колірні переходи і тілесні відтінки. Крім того, для виготовлення різних видів одягу (в тому числі спортивної) і ефектних легких вивісок можна використовувати флюоресцентні чорнила Texart жовтого і рожевого кольору.

В системі Roland для подачі чорнила використовуються герметичні пакети обсягом 1000 куб. см, що дозволяє виготовляти великі партії продукції. Якщо під час роботи в 4-кольоровому режимі (CMYK) в основному пакеті закінчується чорнило, ця система автоматично перемикається на запасний пакет, забезпечуючи можливість використовувати до 2 літрів чорнила кожного кольору.


Система підмотки і високоточного відстеження обробки матеріалів

RT-640 оснащений блоком підмотки TU3, який забезпечує стабільність і безперервність друку, а також регулятором подачі, що дозволяє домогтися рівномірного натягу і відсутності перекосів оброблюваного матеріалу. Система TU3 включає в себе розташований спереду валик і пристрій підмотки з контролем натягу, що оптимізує процес подачі матеріалів і відстеження їх обробки. Основні функціональні можливості цієї системи: опорна конструкція, що витримує рулони матеріалу вагою до 50 кг, плаваючий валик для спрощення процесу підмотки, автоматичний висновок матеріалу, автоматичне змотування матеріалу і обертається шпиндель для зменшення опору матеріалів і забезпечення бездоганної точності подачі.

ErgoSoft по праву вважається кращою RIP-програмою для сублімації і друку по текстилю. Програма ErgoSoft Roland Edition 2 спеціально розроблена для використання з принтерами XT-640 і RT-640 у всіх режимах кольору.

  • Підходить для більшості стандартно використовуваних тканин при виконанні різних видів друку в різних режимах.
  • Растрова обробка зображень виконується на 40% швидше, що підвищує точність нанесення чорнила і якість друкованих зображень.
  • 8 одночасно задіяних RIP-серверів забезпечують оптимальну обробку растрових зображень при виконанні декількох робочих завдань.
  • Ефективний контроль кольору завдяки функції заміни кольорів, яка дозволяє знайти наявні спотові канали в файлах EPS / PDF і PSD / TIFF.
  • Створюйте або імпортуйте роздруковуються колекції кольорових зразків зі спеціалізованих або стандартних бібліотек, таких як FOGRA і Pantone®.
  • Функція Step & Repeat дозволяє копіювати зображення, а також розміщувати повторювані зображення без проміжків, що забезпечує бездоганний результат і максимально ефективну витрату матеріалу.
  • Можливість створювати необмежену кількість «гарячих» папок дозволяє виконувати робочі завдання декількома користувачами.
  • Розрахунок вартості виконання робіт та інші корисні виробничі функції.

Оптимізована друкуюча головка - запорука виняткової продуктивності і високої якості продукції

Завдяки технології контролю послідовності виконання операцій техобслуговування функціональна 8-канальна друкуюча головка сприяє ефективному використання чорнил, тим самим знижуючи експлуатаційні витрати і забезпечуючи високу якість друку. Друкуюча головка принтера RT-640 завдає чорнило краплями семи різних розмірів, що дозволяє рівномірно наносити кольору і створювати плавні колірні переходи.

Ефективне управління принтером за допомогою програми Roland Printer Assist

За допомогою безкоштовного додатку Roland Printer Assist для iPad ви можете постійно стежити за рівнем чорнила і станом зливний ємності, а також отримувати повідомлення в разі необхідності заміни витратних деталей. Ви можете дистанційно керувати одним або декількома принтерами RT-640 за допомогою планшета.

Використовуючи додаток Roland Printer Assist, доступне для завантаження на Apple App Store, і перебуваючи всередині мережі, в якій працює принтер, користувачі можуть дистанційно керувати його основними функціями, такими як включення / вимикання, тестова друк і очищення. Такі процеси, як ручна очистка і заміна деталей, супроводжуються докладними схемами, які допоможуть вам з легкістю виконати всі необхідні процедури технічного обслуговування.

Дистанційне керування роботою сублимационного принтера Texart RT-640

З гарантією RolandCare

RT-640, розрахований на багаторічне надійне функціонування (навіть при виконанні найскладніших поліграфічних задач), також покривається гарантією Original RolandCare терміном на один рік *.

Компанія Roland DG відома своїми довговічними, високопродуктивними машинами, надійне функціонування яких підкріплюється першокласним сервісним обслуговуванням. Дане обслуговування включає в себе спеціалізовану технічну підтримку, а також доступ до відео і можливість отримання безкоштовних оновлень програмного забезпечення Roland протягом всього терміну служби обладнання.

Міжнародні сертифікати Roland DG про відповідність стандартам ISO - це гарантія високої якості продукції та послуг нашої компанії.


Можливості використання сублимационного принтера Texart RT-640

Сьогодні галузь сублімації динамічно розвивається, тому при виборі відповідного струминного принтера для виробництва термотрансферної графіки простота експлуатації і функціональні можливості так само важливі, як ефективність і якість продукції, що виготовляється. Саме цим і відрізняється Texart ™ RT-640. Завдяки чорнилам Texart SBL3, передової технології управління процесом друку, ефективному програмному забезпеченню ErgoSoft Roland Edition Textile RIP, можливості використовувати чорнило 4 або 8 кольорів і багатьом іншим перевагам, RT-640 забезпечує неперевершено високу якість друку на широкому різноманітті матеріалів.

Друк сублімації, виконана на принтері Texart RT-640 - Легкі вивіски


Прості легкі вивіски

Якщо ви не перебуваєте на робочому місці, ви можете дистанційно керувати роботою сублимаційного принтера RT-640 за допомогою планшета, використовуючи Roland Printer Assist. RT-640 працює з чорнилом в чотирьох або восьмикольорової конфігурації, що дозволяє виготовляти приголомшливо деталізовану графіку. Додаючи помаранчеві і фіолетові чорнила, можна створювати широке різноманіття красивих відтінків. Банери, виставкова графіка, прапори і багато іншого - можливості виробництва легких вивісок практично безмежні.

Жорсткі матеріали

Незалежно від того, на які жорсткі матеріали ви хочете нанести сублімаційний друк, RT-640 допоможе вам впоратися з поставленим завданням. Цей принтер здатний обробити широкий спектр виробів - від сноубордів і скейтборду до виготовленої на замовлення декорованого плитки і рекламно-інформаційної продукції. Яскраві кольори, насичені відтінки чорного, плавні колірні переходи і виняткова деталізація зображень - все це не проблема для принтера RT-640, завдяки його високотехнологічної восьмиканальної друкуючій голівці, ПО ErgoSoft Roland Edition RIP і спеціалізованим чорнила Texart для сублімації.

Графіка на одязі

Ви можете пропонувати вашим клієнтам ще більш різноманітний одяг з високоякісними термотрансферним зображеннями, оскільки RT-640 легко виконує друк на таких виробах, як спортивна форма, виготовлені на замовлення головні убори, сумки і т. Д. Виведіть процес друку по текстилю на абсолютно новий рівень .

найвища надійність

Неперевершена надійність. Виняткові виробничі можливості. Першокласне технічне обслуговування і підтримка клієнтів від компанії Roland DG. Використовуючи сублімаційний принтер RT-640, ви можете створювати високоякісну автомобільну графіку, наприклад, елементи оббивки салону, аксесуари індивідуального дизайну і виготовлення на замовлення матеріали для рестайлінгу.


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре