promdesign © 2018
Адрес: Украина, Харьковская область Харьков, 61000
Телефоны:(066) 040-03-68
  • 1$ = 39.60 UAH
  • 1€ = 42.90 UAH

Зовнішня реклама

Зовнішня реклама

Компанія ТОВ "Промдизайн" займає провідні позиції на ринку зовнішньої реклами України. Завдяки багаторічному досвіду та постійному вдосконаленню виробничих ліній, ми можемо запропонувати самий широкий спектр продукцій зовнішньої реклами, від плоттерної порізки до дахової конструкції. Виготовлення зовнішньої реклами є одним з наших головних напрямків, наші менеджери відповідають на всі питання пов'язані з виготовленням зовнішньої реклами та вивісок для магазинів, оформлення фасадів, об'ємних літер і вивісок великих розмірів, а також зможуть надати консультації щодо їх документального оформлення.

Виготовлення зовнішньої реклами, як технологія зазнає постійні зміни, і те, що було актуально ще рік тому, сьогодні таким не є. Компания ООО "Промдизайн" не тільки йде в ногу з часом, але і багато в чому створює це майбутнє. Так, наприклад, нами було освоєно виробництво світлодіодної продукції, яку ми активно застосовуємо у виробництві зовнішньої реклами.

Замовивши виготовлення зовнішньої реклами у нас, ви завжди можете розраховувати на професіоналізм і високу якість, а також на гарантійне та постгарантійне обслуговування.


В нас Ви зможете замовити:


Послуги зовнішньої реклами Ви можете замовити в мiстi КиївХаркiв